Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

U.K.K. - Usein Kysytyt Kysymykset

K: Miksi olet tunkenut Copysi jok'ikiseen hiivatin paikkaan tällä?!

V: Koska olen ladannut suunnilleen jok' ikisen kuvan TinyPic'iin, ja monikaan ei tiedä, että mm. Google/Googlen kuvahaku, TinyPic, Photobucket, DeviantART, Picazzo & ImageShack eivät ole mitään vapaakopiointipaikkoja. Ja jos joku sitten kopsaa jostakin sieltä (tai jopa suoraan täältä), omille kopsusivuilleen, niin kuvassa on minun Copyni - ja siitä näkee heti, että kuva on minulta luvattomasti otettu, ja voin todistaa sen Copymerkintöjeni avulla. Kiitokset kaikista Ginga -kuvista Yoshihiro Takahashi'lle, koko Ginga -sarjan luojalle ♥

K: Mistä sait ideasi näihin sivuihin?

V: Lemmikki.se'stä. :) Halusin itselleni taustan, joka olisi täysin erillainen kuin muilla; tuloksena oli monen tunnin hikistä räpeltämistä, kokeilua, sensuroimatonta kiroilua yms yms. =) Mutta kyllä kannatti! Viimeinkin ihka ensimmäinen tekemäni tausta oli valmis! Se oli todella alkeellinen Ginga-tausta, mittasuhteetkin olivat aivan väärät... Mutta sitten muistin, että voisin otta Lemmikki.se'ssä toiseen huoneeseeni eri taustan. Kävin HopeLaurenin sivuilla, ja sitten tuli Inspis, kun en löytänyt haluamaani; miksipäs en tekisi omia sisustussivuja?? No, eikun vaan Suntuubiin, ja luomaan uudet sivut. Silloin minulla oli jo yhdet Ginga-fanisivut, ja yhdet hylätyt (joista tuli myöhemmin Lamplantalli - VST'n sivut), suunnileen vuoden varmaan olleet kohta jo nämäkin pystyssä. :)

K: Miksi ei saa kopioida omille sisustussivuilleen?

V: No nyt sanon jo suoraan, että typerä kysymys! Olen uhrannut aikaa näitten sivujen kanssa ties kuinka kauan, kävin ulkonakin kuvailemassa -35pakkasessa vain sen takia, että joku oli pyytänyt tänne maisemakuvia, ja silloin oli kaunis sää, pakkasta lukuunottamatta! Siten joku vaan kopsaisi kuvat sivuilleen, ja ihmiset menisivät ns. "ihkuttamaan" hänen sivujaan, mutta kuka olisikaan kaiken työn tehnyt? No minä!

K: Otatko Y-työhön?

V: Kyllä. Otan kuusi Y-työläistä, mutta kaikkien Y-työ - sivujen täytyy olla jonkin lajin sisustussivut. Tällä hetkellä Y-työ lista on 1/6.

K: Mitä Y-työhön sisältyy?

V: No se nyt vähän riippuu. Kuulumisten vaihtoa, toisten auttamista, yms yms. Mutta edes Y-työ ei oikeuta kopioimaan sivuiltani.

K: Otatko minut toiseksi apu-ylläpitäjäksi...?

V: EN! Olen pahoillani, mutta teen tätä mieluiten yksin. 

K: Oletko Lemmikki.se'ssä? Entä Gingapediassa? Tai Facebookissa? Voitko kertoa tunnuksesi niissä?

V: Kyllä, olen Lemmikki.se'ssä. Kyllä, olen Gingapediassa. Kyllä, olen Facebookissa. Lemmikissä hiipparoin nimimerkillä Chibi97, Chiubbi, Hopsufani_97, Hopsufaniforever , Chibi97_GingaRoPe & Hopsu97. Chibi97 - profiilillani olen kuitenkin eniten, joten jos on jtn asiaa, niin lähetteleppäs sinnepäin viestiä. Gingapediassa käyttäjätunnukseni on Chibi-97. En kerro oikeaa nimeäni, jolla olen Facebookissa.

K: Miksi sinulla on niiiiin monta Lemmikki.se-profiilia?

V: Tein ne kaikki about vuosi sitten, elikkäs silloin, kun netissä olemiseni alkoi hieman lisääntyä. Enkä tiedä, miksi tein niitä niiiiiin monta... o.O

K: Mikä oli ensimmäinen Lemmikki.se-profiilisi?

V: Chibi_97. Se kuitenkin poistui itsestään, eikä Lemmikki.se edes silloin kiinnostanut. Myöhemmin sitten tein Chibi97 - profiilin, kun kiinnostus heräsi uudemman kerran ;)

K: Saako sivusi linkittää?

V: Tottakai saa! Muuta > Linkit/ä > Rullaa hieman alaspäin, niin löydät liudan eri vaihtoehtoja, joilla linkittää sibuni! :D Eikä tartte kysyä lupaa erikseen siihin linkittämiseen. :)

K: Milloin aina käyt sivuillasi?

V: Aina kunhan vaan ehdin :) Saatan käydä välillä ihan vaan äkkiä tarkistamassa kommat, jä lähteä sitten pois koneelta.

K: Kuinka kauan olet ratsastanut..?

V: Olen ratsastanut aika pitkään... Ensimmäisen kerran nousin shettiksen selkään 3. luokalla syksyllä, jossakin Halloween -tapahtumassa. Siitä asti olen ratsastanut niin useastu kuin vain voin - nyt osaan mm. mennä käyntiä, ravia, laukkaa (+laukka-ympyrät yms...), hypätä n. 50 cm, mennä pohkeenväistöä, satuloida & suitsia hepan, harjata & hoitaa, loimittaa jne :D Tulisi ihan liikaa tekstiä, niin en ala tod kaikkea kirjoittamaan. :)

K: Aiotko ikinä lopettaa näitä sivuja?

V: No en!!! En todellakaan! Hahahahh, siinä murskautuivat haaveenne sivuston loppaamisesta ;D

K: Millä ohjelmilla teet nuo kaikki taustat ynm?

V: Paintilla. Siis ihan sillä perus piirto-ohjelmalla. Aikomuksena olisi ladata kylläkin vielä mm.Photo Editor & Gimp +  jtn muitakin kaai :)

©2020 Chibi-97'n sisustussivut - suntuubi.com